tisdag, februari 27, 2007

Tre nyckelord

Så här i sista stund. Med endast 12 timmar kvar till avslag. Nystanets gula redaktion prådly präsänt kvällens tre gula nyckeord!


* Tempo
Åka skridskor hela tiden. På tårna från start och sedan i 90 minuter. Möt dom högt upp i banan. Ge dom inga ytor. Med bra tempo under bandyrören, med bra tempo i bandytänket, får dom inte dom där extra obehagliga ytorna.

** Glädje
Vi är i kvartsfinal. Oavsett hur det går, har ni gjort en fantastisk prestation. Gör nu som han Robert Lind brukar säga: "Gå ut och roa er! Ha kul!" Det är ju för avgörande matcher som den här som ni tränat på bara marken, åkt runt på försäsongen i små, små badkarshallar och spelat bandy i regn och rusk på mesostis under grundspelsspelet.

*** Fokusering
Ett av idrottens just nu mest uttjatade ord, men dock ack så viktigt. Ska man vinna de stora segrarna, ska man få höja pokaler av den ädlaste medaljen, då måste man vara fokuserad på uppgiften.

Skulle ovanstående ändå inte räcka ...
"Kropp mot kropp och det säger stopp", sa redan tränare Johanssons pappa Nils-Johan ...
Det finns alltid finns plats för några Hammarbyspelare på läktaren!!!
Man vinner inga kvartsfinaler på enbart skönspel, gladbandy eller finlir.
Det är kamp som gäller.
Svårare än så är det inte. Så j-a bra är inte de gröna bröderna från söder och glöm respekten i omkädningsrummet, alla Hammarbys bandyframgångar har sitt ursprung i Vetlanda.

Uppdatering: 07.17
söderman inför

Inga kommentarer: