måndag, februari 12, 2007

Edsbyn avgjorde åter i slutsekunderna

Edsbyn besegrade Sandviken hemma i Dina Arena med 7-6 och återigen avgjorde "de röda" i matchens absoluta slutskede. Detta blev den tredje hemmamatchen i rad som "Byn" avgör i slutet av matchen. Först mot Vetlanda, då slog Jocke Hedqvist till och gjorde 6-5 i den 86:e minuten. Mot Hammarby var det Hellmyrs som gjorde 5-4 i den 87:e minuten och så då ikväll igen. Jocke Hedqvist gör 7-6 i den 90:e minuten!! Det är inte konstigt att vi i motståndarlagen kallar bandykyrkan för dess rätta namn, "kyrkhelvetet". Men det visar också både på styrka och bra lagmoral, en vilja att vinna, för det kan väl inte bara vara, att turen är på Edsbyns sida :-)??

En liten tröst i all svart bedrövelse är att kvällens 7-6 förlust är ett klart fall framåt. När lagen möttes i grundserien vann Edsbyn med hela 11-3! Kvällens resultat innebär att Edsbyn skuggar Västerås i toppen av tabellen och att det fortfarande är stenhårt om tredje- och fjärdeplatserna.

Patrik Nilsson då? Patrik Nilssons kamp mot Obuhkovs målrekord? Jo han gjorde mål ikväll också, i matchens 79:e minut slog han till den notoriske målskytten. Nu har han gjort 63 mål, lika många som ryssen gjorde ... Jag sätter en femtioöring på att han gör ett till på de tre återstående matcherna!!

Inga kommentarer: