söndag, februari 25, 2007

I sista stund ...

Om några timmar blåser domare Håkan Nygren och hans team till spel på Zinkensdamm. Kvartsfinaldags. Hammarby vs Vetlanda. Det är oerhört viktigt att domare Nygren gör en felfri insats. Domarna har fått utstå hård kritik den här säsongen. En kritik som jag till viss del kan instämma i. Det jag sett är att det finns en viss tendens till att "de fyra stora" oftare får domarna med sig. Detta vill jag inte se idag. Det får inte bli Nygren och hans två kumpaner som avgör matchen.

När då domare Nygren gör en felfri insats så finns det en del spelare i vårat härliga gula lag som måste vara på tårna från start. Jag tänker först på våran målvakt Dennis Gustavsson. För jag räknar med att tränare Johansson har bestämt att Dennis är förstemålvakt?? Dennis "Väggen" Gustavsson, idag måste det vara du som gör en massa "sanslösa räddningar"!! Idag måste du vara ditt smeknamn!!

Sannikov/Hedberg måste idag vara giganterna! Inga misstag idag tack. När ni ha fått av skridskoskydden måste ni vara på tårna hela tiden. Ni får inte ge bort en ynka centimeter av Zinkens isyta. Erat volleyspel ska vara av den klass att Björn Borg längtar tillbaka till centercourten!!

Självklart krävs det att mittfältet med Einarsson, Riabchevski och PG i spetsen gör säsongens bästa match. Här blir nyckelorden, ligga tätt på kropp, åka skridskor och släpp bollen i absolut rätt ögonblick. Sen är det bara för Pelle och Magnus att göra dom där extra finesserna!!

På toppen måste både Löfstedt och Edlund visa att dom är som bäst även när dom möter ett av sveriges bästa försvar. Det är självklart oerhört viktigt att alla tre toppforward åker skridskor hela tiden, i alla luckor, överallt, hela tiden, samt att vi sätter alla chanser, alla tillstymmelser till målkontakt ska vara mål idag.

Inga kommentarer: