söndag, februari 11, 2007

Tillberga överraskade i Söderhamn

När alla lag i Superallsvenskan spelat klart för dagen är åter IK Sirius i topp. Men dagens seger mot bottenlaget satt långt inne. Ljusdal ledde länge med 1-0, men efter det att Urban Förare kvitterat kunde Viktor Boberg slå in 2-1 i den 89:e minuten och rädda hedern åt Uppsalalaget.

Dagens stora sensation inträffade i Söderhamn, där hemmalaget åkte in på banan iförda endast en skridsko. Underskattningens glada paradis. Vi möter Tillberga. Då är det lugnt. Då kan vi ta det lugnt!! Men ack va dom gulsvarta bedrog sig. Tillberga visade upp både bra spel och sjutusan till vilja och vinner till slut med hela 6-1. I Tillberga gjorde Pelle Fosshaug comeback efter avstängningen, men det blev Anders Wetteqvist som blev dagens hjälte. Hans fyra mål avgjorde denna tillställning och Tillberga har fortfarande häng på en kvalplats!

I Karlstad undrar nog både spelare, tränare och hemmapubliken fortfarande vad det var som hände? Här möter man målsnåla Motala, som absolut inte alls övertygat i Superallsvenskan och så får man stryk med hela 11-7? När gjorde Motala 11 mål senast? Våren 1735 eller!! Men så kan det gå när man inte låser inne motståndarna i omklädningsrummet!

Den fjärde och sista matchen spelades i Vänersborg mellan IFK och Örebro och där vände hemmalaget matchen i den andra halvan av den andra halvleken. Efter det att ÖSK gjort 3-1, så kom IFK tillbaka och det var den gamle Jonas Berner som blev tungan på bandyvågen. Vänersborg vinner med 5-3.