onsdag, februari 14, 2007

Från spännande till getingbo

Det blev en klar 5-1 förlust för "di gule" på Rocklunda. Tyvärr fick gurkorna dansa mest och bäst. Men vi var med! Vi hade dom på kroken och när Björn E gjorde 1-2 i den 59:e minuten, då darrade hela den grönvita maskinen :-) Men så fick vi en rad utvisningar på halsen och så var den kvällen förstörd!! Inte mycket att göra åt. Det som grämer mig lite är att vi släppte in ett par bollar för mycket i slutet av matchen.

Kvällens lag är utan tvekan Villa Lidköping. Här åker man ut på Isstadion med ett stukat självförtroende efter 1-10 mot VBK i söndags. När Hammarby tar ledningen med 3-0, känns det redan avgjort. Men hemmalaget visar upp en oerhört stark moral och i andra halvlek vänder man totalt på steken och vinner med 8-5. Två poäng till Villa som nu helt plötsligt är en poäng före både Vetlanda och Hammarby i tabellen. Vi ligger numera näst sist med våra 7 poäng!

Bollnäs var som väntat chanslösa mot Sandviken, men behåller trots det fjärdeplatsen. Det enda spännande i den matchen var om Patrik Nilsson skulle göra något och i så fall slå ryssen Obuhkovs gamal målrekord ... och Patrik "Grattis" Nilsson blev tvåmålsskytt så det nya målrekordet lyder på 65 mål. Men då har han ju två matcher kvar att spela!!

Om det var spännande innan denna den nionde omgången så är det numera rena rama getingboet provencale. Tack vare Villas vinst över Hammarby är det helt nya förutsättningar som gäller. Det är bara att sätta sig ner och göra en nya analyser, nya uträkningar ...