fredag, mars 09, 2007

Semifinalerna lever

Västerås vann gårdagens täta tredje semifinal hemma på Rocklunda. Det var vinna eller försvinna som gällde för hemmalaget. Matchutvecklingen var precis i dom två första lagen emellan, Västerås hade spelet, men den stora skillnaden igår var att VSK hade bättre koll på Bajens fasta situationer och tack vare det lyckades vinna. Västerås hade en bit in i matchen en 3-0 ledning, men Hammarby reducerade till 2-3, men kom inte närmare. Andreas Bergwall storpelade som vanligt i målet och han lever verkligen upp till tränare Jonssons nästan bevingade bandyord, "bättre än världsklass". Igår tog han bl.a. en straff från västeråsliberon Bruun.
Nu står det 2-1 i matcher till Hammarby, som kan avgöra hemma på Zinken på söndag. En match som Hammarbys tränare "Lillis Jonsson ser fram emot.
- "Västerås måste gå ut och köra för att vinna, så vi kan ta det coolare."



Semifinalen mellan Edsbyn och SAIK lever också i allra högsta grad. Lagen möts ikväll i "kyrkhelvetet" och jag känner i min vänstra lilltå att Sandviken mycket överraskande vinner kvällens match och sätter en enorm press på regerande mästarna. Det blir Patrik Nilssons kväll, tre mål kommer från hans klubba och matchen slutar .. ska vi säga 6-4 till SAIK. Du får tipset gratis, det är bara att springa till närmaste spelbutik!

Personligen hoppas jag att Telia vet om att idag är sista dagen i vecka 10. Gör dom det då ligger boxen utanför dörren idag och jag hinner kanske installera ...

Andra bloggar om: ,

Inga kommentarer: