måndag, mars 05, 2007

Ny bandypropaganda i TV!

Två dagar i rad har TV24 bjudit på riktig bandypropaganda! Igår var det Västerås och Hammarby, som stod för underhållningen. Ikväll drabbades Edsbyn och Sandviken samman i Dina Arena. Matchen startade i ett oerhört tempo, och redan i inledningsminuterna hade lagen var sin jättechans. Trots alla chanser dröjde det till 19:3 minuten, innan Jonas Edling kunde ge Edsbyn ledningen med 1-0 på hörna. Sen sjönk tempot något, men när Patrik Nilsson kom loss kunde han iskallt fösa in bollen till 1-1. Hans Åström gjorde sen 2-1 på ett märkligt sätt. I sin raid mot Sandvikens mål, tycktes han tappa bollen. Men på något konstigt sätt tog sig bollen över mållinjen.
Sandviken kvitterade direkt i början på andra halvlek. David Elfving fick träff på hörna. Därpå hade Edsbyn några lyckominuter, när Magnus Olsson gjorde 3-2 och Joakim Hedqvist 4-2. Patrik Nilsson spelade riktigt bra i slutet av matchen. Han var nära att göra mål flera gånger. I 67:e minuten dundrade han in en hörna till 4-3. Men Edsbyn ökade på sin ledning per omgående, via ett mycket vackert mål när Jonas Edling styr in bollen. Patrik Nilsson gav dock inte upp. Ny hörna - och Sandviken kvitterade till 5-4. Pär Törnberg avgjorde matchen i slutminuterna, efter en mycket snygg genomåkning.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kunde tyvärr ej vara där, men såg naturligtvis matchen. Skönt att byn kunde visa upp de spel de kan.
Sant, de har varit härlig bandypropaganda i de två matcher vi sett, hoppas det fortsätter. Dumt påstående för det vet ju vi att det gör.
Lev väl & Haet gott /// B

josephzohn sa...

Kan bara skriva j-a Telia, nu har det gått 14 dagar (2 veckor) och jag har fortfarande inte fått det nödvändiga modemet, så att jag kan se svt24.
Men det är ju kul för er, som kan se sådan här bandypropaganda!