torsdag, mars 22, 2007

Hetare än någonsin ...

Dom som tror att bandyn tar semester efter bandyfinalen på Studenternas kan inte ana hur fel dom har. Just nu bubblar och jäser det runt om i alla klubbarna. Sportcheferna ringer runt till olika intressanta spelare. Alla bandylagens forum är glödheta och gästböcker går varma när alla rykten ska silas och värderas. Hetast är det kring bröderna bandy, Marcus och Andreas Bergwall och det senaste ryktet kring Lesjöfôrspôjkera är att dom båda väjer att spela i den ryska ligan ... Nu snackar vi rubel i mass, men det vill inte Andreas snacka mer om :-).

Tittar man lite närmare på klubbarna, kan man direkt konstatera att Villa redan gjort klart med två fina nyförvärv. Först bestämde sig landslagsmannen Daniel Andersson för att lämna Ryssland och skrev på för moderklubben, sen är man muntligen överens med den förre Bolticspelaren och skyttekungen Jesper Bryngelsson. Idag blev även Bolticmålvakten Martin Berggren klar för Lidköpingsklubben. Säsongen 2007/08 kan bli en fin en för Villa!!

IFK Vänersborg har enligt "parisbloggen" nästan klart med hela truppen. Ett intressant nyförvärv har man presenterat, Tony Eklind från Otterbäcken!! Eventuella nya spelare av rang blir ett bonus, skriver redaktionen på "Lilla Paris"!! Det andra kamratgänget från söder, IFK Motala har inte presenterat några nyförvärv men väl en ny tränare. Håkan Rohlén slutar efter tre säsonger och det blir Ola Grönberg från Sandviken som tar över taktpinnen. Dessutom så tappar man ett flertal av de ordinarie från den gångna säsongen, så här har sportchefen bråda dagar ...

När det gäller VBK ryktas det hit och dit, men mest ryktas det ute i ridhuset. När det gäller bandyn och nyförvärv blir det rena rama Abba-känslan, "tystnaden är så total", inte ens från den gamle som normalt brukar rapportera det senaste från bastun i Varmbadhuset kommer det några sensationella rykten :-). En sak blir dock säkrare för var dag, någon Bergwall i målet lär det inte bli. Vore kanske idé att kontakta förre VBK_keepern Joakim Larsson i Villa och snabbt göra klart med "Väggen" Gustavsson, då har vi två målvakter av världsklass! Hur blir det med Styrbjörn?? Det senaste är han verkar välja att stanna i Karlstad och Boltic?? Någon Sixtensson blev det inte och det var väl inte speciellt väntat, han valde ganska naturligt pappas klubb Gripen!

Bollnäs har gjort klart med gamle Patrik larsson, han spelar åtminstone en säsong till!

Hammaby har inte presenterat några nyförvärv ännu ...

Andra bloggar om: , ,

Inga kommentarer: