torsdag, mars 01, 2007

Det blev inte över tusen, trots bandypropaganda?

Ett litet kort filmklipp från svt24:ans direktsändning av kvartsfinalen mellan de gula och de gröna får tjäna som ett litet inlägg i publikdebatten! Vems är felet eller vad är felet?? Hur kan det komma sig att det inte kommer över tusen personer till Kullen, när VBK möter Hammarby i en "vinna eller försvinna-kvartsfinal"??

Läser dessutom på han webbredaktör Svedboms sida vetlandabk.com, att alla bandyxperter är eniga. Vetlanda BK är lika med bandypropaganda.
- "Den bästa match jag sett i år", sa han Claesson. Men det är klart det visste ju inte vetlandaborna innan matchen :-).
Men tittar man på statistiken så kunde dom ju räknat ut att det skulle bli bandyunderhållning. Vetlanda BK gjorde i år fler mål i grundserien och elitserien. Gjort fler mål släppt in färre. Skapat mer hörnor och straffar. Större utdelningsprocent avseende gjorda mål på fasta situationer.

Nu får vi hoppas att det blir bättre till nästa säsong, för visst håller man med han hedersordföranden och den store bandyvännen Lasse Forsell:
- "Det känns som VBK har något riktigt stort på gång. Vad månde bliva av detta unga friska gäng till kommande säsonger?!"

nystanet - Bio
presenterar
Sviker publiken, eller??


Inga kommentarer: