onsdag, december 13, 2006

Superlativen haglar

Årets Vetlanda BK får mycket beröm och det ska dom ha. Ligger man på andra plats i allsvenskan då ska man ha beröm! Jonas Gustafsson i Villa uttryckte saken perfekt efter matchen på Isstadion i Lidköping. "Dom är klassen bättre". Även reportern på lokaltidningen var mycket imponerad av årets upplaga av "la Squadra Amarilla". "Gästerna från Småland var både ett och två nummer för stora. Spelade med en helt annan fart och tyngd samt var mycket effektivare när chanserna dök upp".

Även den gamla storspelaren i VBK, Pelle Lennartsson såg matchen i Lidköping och han är också mycket imponerad av sina arvtagare. Han uttalar sig på vetlandabk.com. "Känns som VBK har ett spännande lag på gång, många spelare med kreativitet framåt och så lite mer rutinerade spelare i de bakre leden. Verkar även som man har ett mer varierat spel i år med "lagom" mycket långbollar. Finns även bra skytte från båda håll vilket kan vara helt avgörande i jämna matcher."

Nu är det bara för spelarna att suga i sig detta. Sen glömma det. För ikväll är det en helt ny match. Man vinner aldrig matcher på gamla meriter. Ikväll är det tungt och hårt bandyarbete som gäller på Kullen. Så av med skridskoskydden, upp på tårna och in i kaklet! Då vinner vi kvällens drabbning, för vi är det bättre laget. Vi ska vinna. Vi ska behålla andraplatsen i tabellen. Så är det bara!

Inga kommentarer: