tisdag, december 26, 2006

13-0 !!!!

Oj, vilken överkörning Boltic fick känna av i annandagsmatchen mot Hammarby! Stackars Martin Berggren gjorde en stormatch i Boltics mål, men ändå blev det 13-0! Boltics tränare Ola Fredriksson beskrev läget på ett bra sätt:
- När man möter ett lag som spelar som Hammarby idag, undrar man vad man har här att göra! De körde helt enkelt över oss!
Ett tips till Boltic, kanske kan vara att ägna mer energi åt spelet istället för protester mot domslut. Domaren Ulric Bergman från Uppsala var mycket sträng i sin bedömning i en snäll match. Men det lönar sig sällan att protestera mot redan tagna domslut.
Speciellt pigga i Hammarby var Kalle Spjuth och Gustaf Björkman. Redan innan matchstart såg man att något var på gång med Gustaf. Han for som en furie fram och tillbaka över isen. Oj, vad tänd han var. Kalle och Gustaf körde sönder Boltics försvar gång efter annan.
Publiksiffran 5.449 var också positivt. Detta behövs i Hammarby Bandys sinande kassa. Stämningen var mycket god. Hela tiden ekade:
- Andra sidan är ni klara?
Det är klart att de var! När Hammarby spelar så bra! Ärligt sagt är resultatet 13-0 en kombination av ett heltänt bra lag och ett snedtänt dåligt lag. Men vad gör väl det en dag som detta? Hammarby har vunnit Södra Allsvenskan!

Inga kommentarer: