torsdag, november 30, 2006

Villa kommer till Zinkensdamm

I morgon fredag kommer Villa-Lidköping till Zinkensdamm. Speciellt många lär inte göra "vågen utmed vägen". 1-1 i onsdags ger ingen bra reklam direkt. Villa ligger nu på en elitserieplats efter mycket gnet. Hammarby lyckades inte göra mål förrän i 70:e minuten. Villa lär inte spela mer offensivt i nästa match. Vilka spelare ska man hålla ögonen på i Villa?
Nr. 5 Jonas Gustafsson. Jonas har nu blivit 32 år. Under sina säsonger i Sandviken tog han 3 SM-guld. Hans spelstil är lugn, och kan tyckas loj. Men den här grabben kan spela bandy. Lita på det!
Nr. 8 Martin Arvidsson. Har man spelat i Vetlanda BK, då är man en duktig bandyspelare! Son till Mikael Arvidsson. Martin anser att Jonny Ljung är Sveriges bäste bandyspelare!
Nr. 9 Stefan Nordén. När tycker Stefan att det är roligast att byta klubb? Hvergang! Han har representerat 7 klubbar, och dessutom vandrat fram och tillbaka mellan dem. Visserligen har han blivit 38 år. Men se upp! Denne fotomodell kan avgöra en bandymatch själv, när han är på humör. Han är lika ofta på dåligt som på bra humör, så det är inte alltid han avgör till egna lagets fördel.
Nr. 22 Pär Gustafsson. Svensk mästare 3 ggr och världsmästare 1 gång. Med Pär som libero, förstår man att motståndarna har svårt att ta sig fram. Han har bra spelsinne, är stor och dominerar elegant försvaret.

Så trots att Villa/Lidköping de senaste åren tappat många spelare, finns det flera som kan ställa till det för Hammarby. Men detta vet säkert Hammarby, som kommer att vara laddade på fredag!

3 kommentarer:

josephzohn sa...

Det borde dom (hammarbyspelarna) ju veta efter poängförlusten igår! För som du skriver villaspelarna lär inte göra några offensiva utflykter så att dom hamnar på andra sidan Ringvägen.
Tror knappt att dom vågar (får) gå av banan under pausvilan ... dom vill (måste) vara noga med att hålla sina positioner under hela matchen och för att vara på den säkra sidan tar dom troligvis sin rast på isen (med medhavd skaffning)

Anonym sa...

Är det fler än jag som går på matchen???
Grodan som kvackar

Anonym sa...

Det får vi hoppas!
Annars blir du ju alldeles ensam på en då stor och öde bandyarena! En alldeles ensam kvackande groda på en stor och öde bandyarena? Inte ens Hitchcock vågade tänka i dom banorna!