tisdag, januari 02, 2007

Vetlanda - Bollnäs

Världshistoriens sista Elitseriepremiär äger rum imorgon onsdagen den 3 januari. Nästa år blir det ju en helt ny serieindelning, men det är en annan historia. Nu koncentrerar vi oss på morgondagens premiäromgång och framförallt toppmatchen på Tjustkulle mellan hemmalaget "la Squadra Amarilla" mot Televerkets Flames från Bollnäs. Vilken fest det blir. Kan inte bli annat än en bandyfest. Det måste bli en fest!!

Han Hansson har ju i inlägget innan detta, gått igenom nästan hela den gula truppen, 2, 10, 11, 20, 22, 23 och 66:an. Idel ädel bandyadel, men han glömde tre mycket viktiga nummer! Nummer 9, 16 och 19. Tre viktiga kuggar på mittfältet, där jag för övrigt tror mig veta att matchen kommer att avgöras. Vinner vi bara kampen om mittfältet, vinner vi även matchen. Nummer 9 Denis Riabchevski, 19 PG Gustavsson och 16 Magnus Karlsson, där har ni trion som tillsammans med mellanbroder Ulf Einarsson kommer att ge Aaltonen, Larsson och Spinnars en mittfältskamp som dom sent ska glömma! Sanna mina bandyord!

Dessutom har vi ju alla, alla vi bandyexperter, konstaterat att vi den här säsongen har ett grymt anfall med Löfstedt, Einarsson och Edlund. När dessa tre snabba anfallare har fått upp farten kommer Westh och Spinnars d.y. mest åka omkring och fundera på om dom har tagit av sig skridskydden.

Tipset står fast.
Det blir 5-3 till di gule.
Du får det gratis.
Hä bar å spring in på närmste spelkontor!

Inga kommentarer: