onsdag, januari 24, 2007

Gratis entré när VBK kommer!

Imorgon spelas kvalmatchen till Svenska Cupen 2007 mellan Tranås BoIS och Vetlanda BK på Bredstorpsbanan i Tranås. Tack vare Tranås sponsorer kommer publiken att bjudas på fri entré. Detta gör att vi kan hoppas på en stor och härlig bandypublik, välklädd och med välfyllda portföljer. För alla oss som inte har möjlighet att se matchen live, kan följa den direktTranås officiella hemsida. Tranås är nämligen det första småländska bandylag som börjat med liverapportering på hemsidan (de du Svedbom!!)

Vetlanda BK är självklart stora favoriter och det ska nog till många felstudsar om Tranås ska kunna rubba la Squadra. Tranås har de senaste säsongerna halkat efter de stora divison I-lagen och med endast två segrar i år kämpar man i botten av tabellen. I Tranås trupp finns två spelare som sticker ut lite, Niklas Mannerberg med förflutet i IFK Motala samt ryssen Sergei Polin. Matchen mot VBK blir premiär för lagets nya tränarduo. Inför matchen mot Gripen bestämde klubben och tränaren Mikael Ekedahl att bryta samarbetet och det var då assisterande tränaren Thomas Pettersson som ledde laget! Thomas och Hans Mikaelsson kommer att ersätta Ekedahl.

Hur VBK mönstrar sitt lag är i skrivande stund osäkert, men förhoppningsvis kommer det på den officiella hemsidan under morgondagen. Kullen Fans anordnar självklart en bussresa till Tranås. Bussen avgår 17.30 från "Centralstationen". Mer om bussresan hittar du på deras hemsida ...

Nystan - Bio
presenterar
Kullen Fans


Inga kommentarer: