lördag, januari 27, 2007

Seriefinal i tvåan

Nävelsjö reser idag till Gamleby och Tjustvallen för att möta Tjust Bandy i en riktig härlig gammaldags seriefinal. NSK leder inför finalen "södertvåan" med 16 poäng, två före hemmalaget. Vinner De svarta dagens match då ska det mycket till om man ska missa seriesegern. Nyförvärvet från Vetlanda BK David Carlsson gör sin andra match i den nya matchdräkten och nu bör han vara tillbaka i rätt tempo!!

För Skirö handlar det om att överleva. Man möter bottenkollegan Åby/Tjureda hemma på Kullen och inget annat än vinst räknas.

I den söderettan är det Tranås som spelar dagens viktigaste match och precis som för Skirö är det bara en vinst som räknas. BoIS tar emot Ale/Surte hemma på Bredstorp och båda lagen ligger precis ovanför nerflyttningsstrecket med 6 poäng var. För avbytarbänken väntar en resa till Rudalens IP och ett möte med GAIS Bandy. Intressant att notera är man lånar VBK:s målvakt Jakob Säleby, ordinarie keepern Rudbom har fått förhinder. Säleby har ju NIF som moderförening så det blir en återförening!! Nässjö har ju försuttit sina chanser till kvalspel, så för bänken återstår nu bara att spela av serien innan isen smälter på Skogsvallen!
Mållila spelar sin match mot topplaget Kungälv imorgon söndag.

Inga kommentarer: