tisdag, januari 16, 2007

Inför Giganto Royale

Dags för returmötet - Giganto Royale, returmötet vi väntat på. La Squadra Amarilla, Vetlanda BK vs svenska mästarna Edsbyn. Imorgon onsdag på Tjustkulle klockan 19.00. Efter den snöpliga förlusten uppe i bandykyrkan, den skitonödiga förlusten, där vi förlorade med 6-5 efter att haft ledningen med 5-1 är det äntligen dags för returen och revanschen.
Läste just Södermans införrapport på SvenskaFans/Bandy, där han med glädje minns förra årets möte på Kullen mellan VBK och Edsbyn, matchen som vi vann med 6-3 efter ett hattrick av lagkapten Einarsson. Får be om da capo!!

Nåväl, Edsbyn är precis som jag skrev inför bortamatchen ett grymt starkt och skickligt bandylag och Per Hellmyrs, Kuben Olsson och de andra storstjärnorna vill nog visa bandyvärlden att man är bäst i Sverige. Dessutom är dom nog lite bättre förberedda på att VBK är ett såpass bra lag som vi är, så det blir ingen lätt match. Ska vi rubba Edsbyn gäller det att vara 100% fokuserade i 90 minuter. Det finns dock en del saker som talar för di gule. Nu spelar vi bandy utomhus, där bandy ska spelas, med vindar, regn och rusk! Revanschlusten är en stor lust! Hemmaplan är alltid hemmaplan. Samt kanske det viktigaste, efter vinsten mot SAIK och nästanvinsten senast, har vi visat att vi kan rubba "de stora"!

Det är i nuläget osäkert hur firma Johansson&Sandell formerar laget? Kommer Riabchevski tillbaka eller får Johnny Hellström fortsatt förtroende? Edsbyn har, enligt Franco Bergman en del problem med småskador och skavanker, vilket gjorde att många spelare avstod träningen igår.

Men oavsett hur lagen formerar sina trupper, det kommer att bli en ny giganternas kamp. Det blir en kamp om mittfältet, en kamp mellan Hellmyrs och Einarssons, en skyttekamp mellan PG och Jocke, hörna efter hörna. Det kommer att bli en Giganto Royale" ...

gåsen - Bio
presenterar
Giganto Royale
Giganternas kamp del II


Inga kommentarer: