lördag, januari 06, 2007

Dagens Ooops ...

Vilken sensation! Nederlagstippade Villa Lidköping vann över Sandvikens AIK hemma på Isstadion med 3-1. Dagens matchhjälte blev Stefan "Primadonnan" Nordén med sina 2 mål. Enligt Radiosporten spelade Villa oerhört defensivt skickligt och SAIK lyckades inte ta sig igenom eller runt hemmalagets "handbollsförsvar". Detta var Villas första poäng i Elitserien, man fick ju storstryk av Edsbyn i den första omgången!

Även Bollnäs var på väg att göra sensation hemma på Sävstaåsen. Stock gav hemmalaget ledningen med 1-0 en ledning som man höll till den 78:e minuten då Kalle Spjuth kvitterade. Sedan rann matchen ifrån Bollnäs och Hammarby gjorde tre snabba och vinner till slut med 4-1.

Dagens roligaste match, i alla fall för publiken, måste nog den svängiga matchen mellan Ljusdal och Örebro ha varit. ÖSK ledde i paus med 2-0, men sen gick Ljusdal både ifatt och förbi i målprotokollet. Till slut delade lagen broderligt på poängen och slutresultatet skrevs till 6-6.

Tungviktsmötet mellan Västerås och Edsbyn på Rocklunda började 15.00 och där står det i detta nu ...