fredag, januari 12, 2007

Om Jon Andersson ska få rätt ...

.. då kräfvs det en viss form av uppryckning av det gula laget från bandymetropolen. Om skribenten Jon Andersson på SvenskaFans/Bandy/sandviken ska få rätt, då krävs det att våra "stora spelare", bröderna Einarssons, PG, Riabchevski spelar betydligt bättre än vad som var fallet häromkvällen på Zinken. Om Jon Andersson ska få rätt, då kan vi inte åka omkring på en skridsko, som vi gjorde på Zinken. Om Jon Andersson ska får rätt, då krävs det även att målburarna är hela, då får det inte finnas några maskhål i burarna ...

En sak är i alla fall säker, Andreas Bergwall spelar inte i Sandviken!

Om Jon Andersson ska få rätt! Då krävs det vinst ikväll! Och utan maskhål och utan Bergwall, då blir det vinst ...

Nystanet - Bio
presenterar

Inför VBK - SAIK




Men visst jag håller med han Jon Andersson, när han avslutar sin fundering. "Men självklart ska man aldrig räkna bort lag som Edsbyn, Hammarby och VSK."

"Jag har satt och funderade på vilka lag som kommer att spela final på Studenternas i mars för ett tag sen, och jag tror att det blir just de här två lagen som kommer att mötas, dels för att SAIK är ett riktigt bra lag, med många bra målskyttar och för att jag blev imponerad av Vetlanda när de spelade i Allsvenskan och tror att dem kommer att gå riktigt långt i år. Men självklart ska man aldrig räkna bort lag som Edsbyn, VSK och Hammarby, mycket kan hända innan det är dags för final."


jon andersson inför

Inga kommentarer: