onsdag, januari 31, 2007

Rysk seger efter straffar.

Efter gårdagens snöpliga förlust mot Finland var vi många som hoppades att Sverige skule kunna slå ryssarna idag, men framför allt hoppades vi på att vi skulle spela bättre bandy. Det blev nästan så. Det var ett betydligt med taggat svenskt lag som kom in på banan idag. När matchklockan stod på 90 minuter stod det 3-3 på resultattavlan. I en betydelselös straffläggning kunde Ryssland avgör. Nu blir det Finland i lördagens semifinal och det kommer att bli en tuff, tuff match ...

Det som fungerade riktigt bra idag var det bakre försvaret med debutanten Englund, Marcus Bergwall och Bruun. Sen måste Murhrén, Hellmyrs, "Kuben" och dom andra mittfältarna kliva fram ytterligare ett steg om det ska bli GULD.

Ryssland känns efter dagens match som favoriter till VM-guldet, Lomanov och Obuhkov såg grymma ut. Dessutom spelade ju faktiskt ryssarna med en man mindre större delen av matchen på grund av Granovskys röda kort.

Imorgon torsdag är det vilodag. Det internationella bandyförbundet hörsammade vänligt nystanets önskan om detta, då det vankas pilsner på syltornas sylta pub Mowitz ... Men på fredag då kör vi igen. Då möter vi Norge!!

Inga kommentarer: