lördag, januari 06, 2007

Två tungviktsmöten

Det första tunga mötet skedde i Elitserien och på Rocklunda där hemmalaget Västerås lite överraskande slog Edsbyn med 3-2. Västerås ser just nu mycket starka ut. I den första omgången tog man en poäng på Jernvallen mot SAIK och så dagens hemmaseger mot "Byn". Detta innebär även att de två topplagen från den norra serien båda förlorade idag! Måste väl betraktas som lite sensationellt!! Västerås och Hammarby är båda obesegrade efter två omgångar. Vetlanda BK kan sälla sig till den skaran om vi slår Falun imorgon!!

Dagens andra tungviktsmöte skedde på Slättbergsbanan i Trollhättan, där det var seriefinal i Divison I Södra. Detta tunga möte slutade oavgjort 3-3 och därmed ser det ut som att Gripen i princip redan nu har avgjort serien!

I samma serie fortsätter Nässjö sin kräftgång och något annandagsderby mot avbytarbänken blir det inte nästa säsong! Idag fick di blåe stryk av Frillesås med 4-2, vilket innebär att Frillesås utmanar Kungälv om andraplatsen. Målilla bärgade en 7-6 seger över GAIS Bandy på Ruddalens mjuka is! Starkt av nykomlingarna, som ser ut att klara nytt kontrakt. Imorgon spelas smålandsderbyt mellan Tranås och Jönköping.

Inga kommentarer: