söndag, januari 28, 2007

Matchen slut ... inte mycket att tillägga!

Sveriges premiärmatch mot Kazakstan, som man kunde följa direkt via den officiella VM-sajten, slutade 8-1 (3-1). Sverige var det bättre laget. Den första halvleken var ett sömnpiller, vi spelade långsamt, enformig och ensidigt, men i den andra tog vi av oss våra kavajer och skridskoskydden och då åkte vi sönder ett tröttkört Kazakstan. Mittfältet med Mossberg, Muhrén och Hellmyrs visade att vi kommer att bli bra, vi kommer att utmana ryssarna. Kul också att "våra målskyttar" fick göra mål. Daniel Andersson gör ju hela fyra mål och David Karlsson 2 och sånt är bra för självfötroendet.

I Kazakstan var målvakten Alexandr Кossynchuk på ett strålande målvaktshumör och i den andra halvleken gör han några helt otroliga räddningar. Räddningar som man bara trodde att Andreas Bergwall kunde göra. Han räddade sitt lag från tvåsiffrigt. Även vetlandabekantingen Alexander Driagin gjorde en bra match och visade att han skulle varit en stor tillgång för "la Squadra Amarilla" ...

Men bäst var nog i alla fall den ryske kommentatorn, snacka om inlevelse och glädje över att VM-bollarna ääntligen rullar.

Inga kommentarer: