lördag, april 21, 2007

Löneproblem i Motala

Det är inte bara Hammarby som har problem med ekonomin! I det östgötska bandyfästet stormar det. Spelarna hotar nu med att riva sina kontrakt om dom inte får ut sina löner för febrauri och mars. Ordförande Pär Höckert säger till Motala Tidning att allt är under kontroll, alla ska få sin pengar. Som en gammal bandyvän undrar man ju bara vart alla ideella spelare tog vägen? Har dom flyttat till Ryssland eller?? :-)

Helt apropå Ryssland skriver bandysverige.se att det i nuläget är sju svenska spelare som valt att flytta till Ryssland. Kvar i det östra bandylandet är sedan tidigare fem stycken, medan två har återvänt till Sverige och Elitserien.

Helt apropå dålig ekonomi, ideella spelare och Hammarby. I dagarna skrev Sandvikens David Elving på för Bajen. Det känns ju en aning märkligt. Hur kan Hammarby värva spelare innan ekonomin är under kontroll?? Men kanske det är som så att Elfving är den siste entusiasten??

Till sist denna blåsiga bandylördag undrar jag bara var är våran nya back? Var är våran nya vänsterhalv?? Var är våran nya notoriska målskytt??

Andra bloggar om: , ,

Inga kommentarer: