torsdag, december 11, 2008

Stormatch på Zinken!

Hammarby får imorgon fredag besök av Vetlanda! Bandy kan väl knappast bli bättre än så! Vi ser fram mot en mycket spännande match med två lag, som är på väg mot toppform. Vetlanda har visat bra spel hela säsongen. Hammarby har fått en extra skjuts, tack vare tre hemvändande ryssar.
Tyvärr verkar inte vädergudarna vara på bandyns sida. Enligt Dagens Nyheters vädertjänst kommer det att bli 5+ och regn. Vi får hoppas att de har fel, och att det blir drömbandy.
Christoffer Edlund i Vetlanda verkar vara på väg mot något stort i år. Det är "bara" Magnus Muhrén som är värre. "Chrille" har svarat för 13 mål och 11 målgivande passningar hittills i år. I Hammarby är David Karlsson värst med 13 mål och 3 målgivande passningar. Med dessa 3 passningar är han faktiskt bäst i Hammarby efter 9 matcher! Vi får se om "tre ryssar" kan leverera bättre passningar.
Intressant i Hammarbys match mot Villa var att spelarna var på hugget direkt i första halvlek. I årets tidigare matcher på Zinkensdamm har de råkat i underläge direkt.
Det finns många spännande frågetecken att räta ut i årets match på Zinkensdamm!

Bilden är hämtad från www.hammarbybandy.se

Inga kommentarer: