onsdag, december 13, 2006

Utklassning på Kullen

Vetlanda BK gjorde processen kort i kvällens "match" mot klassiska Örebro SK. Redan efter några minuter stod det klart att uppehållet gjort gott för hemmalaget. Pang, pang så stod det 2-0 och då hade Örebros målvakt knappt hunnit ställa sig i målet. 8-1 i halvtid och inte ens de få medresta "Svamparna" trodde då på att Jesus någonsin gått på vatten! Förnedringen slutade 12-3 och jag kan lugnt bara klistra i mitt "kex-inför". Sällan har jag haft så många rätt! Synd att det inte går att spela på kex!

Övertygande säsongsinledning men sen ...
Returmöten på Kullen är lika med smulade kex!
En tung bussresa hem, det är vad vi bjuder på!
Buskqvist eller ...
Ruskqvist spelar roll, läktarn är däråt ...
Oavgjort senast, nu krävfer vi seger.

Svamparna tystnar i andra halvlek, kexen är slut!
Kullen en mardrömsarena för bottenlag!

I matchloggen kan man se att Johnny Hellström åter spelade i den gula tröjan. Han lånades ut till "bänken" och gjorde en succématch, sen var han åter med i det bästa av alla bandylag. Han tackade direkt för förtroendet och gör två mål! Så gör stora lirare, dom tar en motgång, kommer tillbaka och visar var "Leksviket" ska stå! Grattis Johnny.

Patrik PG Gustafsson var matchens lirare och var även bäste målskytt med sina tre mål, Edlund och Riabchevski gör två var. Johan "den ständige målskytten" Löfstedt gör ett och passar till 4!! Håkan Adolfsson sitt första för säsongen och Pelle Einarsson gör ett. Det blir tolv va?? Men Björn Einarsson då?? Vi gör tolv mål och han gör inget! Märkligt!!

Kvällens enda skuffelse på Tjustkulle. Publiksiffran. Här bjuds man på inträde, förmatch och tjejer från Skirö Bandyklubb som sjunger "lussesånger" så att det fortfarande ekar borta i Nydalakurvan och så kommer det 891 personer!!

På Zinken fick Hammarby inkassera säsongens första förlust och detta trots att han Kvist nu garanterar att han betalat in pengar till kronofogden! Västerås vann bandymatchen med 8-4 och där var enligt Radiosporten Anders Österling matchens lirare. Men det var Carlsson (3) och Anderbro (4) som avgjorde målmässigt. Västerås seger gör att kampen om andraplatsen blir stenhård. Vetlanda ligger där nu med sina 15 poäng, en mer än VSK. Lagen möts nu på fredag på Rocklunda! Huvva!

Motala fortsätter att överraska. Kvällens vinst över Vänersborg med 2-0, samtidigt som Villa tappade en poäng mot Boltic på Tingvalla, innebär att Motala tog över den viktiga fjärdeplatsen och man nosar nu på en plats i Elitserien.

Inga kommentarer: