lördag, december 16, 2006

Ska Målilla kunna hjälpa bänken?

Idag möter Målilla Bandy storfavoriterna Gripen hemma på Venhagsvallen. Alla som vill ha en spännande Division 1-serie hoppas att Målilla ska kunna överraska serietvåan idag, mest hoppas man garanterat i Nässjö. Det var länge osäkert om matchen skulle kunna spelas. Orsaken är som vanligt denna milda vinter bristen på is, men nu har ismakarna i Målilla gjort ett topparbete under eftermiddagen och isen är nu klar för spel. Matchen börjar kl. 17.00, så det är bara å packa portföljerna ...

Bandy långt från de stora arenorna kan ibland vara minst lika kul och intressant att titta på. Chansen är betydligt större att det blir s.k. "raggarbandy", då dessa lag inte riktigt är så taktiskt drivna som de allsvenska kollegorna. Nåväl tillbaka till Venhagsvallen och dagens drabbning.

Gripen har hittills vunnit alla sin matcher och det är bara Frillesås som kunnat spela någorlunda jämnt med GBK. Målilla har haft en relativt tung inledning, trots de två Henrikarna Stark och Johansson, båda med förflutet i Vetlanda. Efter den vinsten mot GAIS i första omgången har det blivit tre knappa förluster och en oavgjord mot Tranås i senaste omgången. Ett avbräck för Målilla är att det senaste VBK-lånet Fredrik Johansson inte spelar idag, han spelade för Vetlanda igår mot Västerås.

Nässjö och Tranås spelar i morgon den 17/12
Frillesås - Tranås
Nässjö - Kungälv

Inga kommentarer: