måndag, december 11, 2006

Örebro inte bara kex ...

På onsdag, luciadagen är det dags för returmöte mellan Vetlanda och Örebro. På Vinterstadion spelade VBK ut Örebro i den första halvleken och ledde klart med 5-1. I den andra kom di gule inte ut till spel, eller var det skridskoskydden?? För Örebro lyckades med vinden i ryggen vända på steken och kunde kvittera till 5-5 i slutsekunderna. Detta får inte upprepas på hemmaplan. Hemma på Kullen är det full fart framåt hela matchen som gäller. Parollen måste bli "Glöm inte ta av skridskoskydden och sen upp med örebroarna på läktaren!

Om man tittar lite objektivt på årets nykomlingar från sko- och kexstaden, så är det dags att presentera några av örebroarna. Örebro är inte bara kex ..



Nummer 90. Tomas "Knutte" Knutsson, den stora stjärnan i laget, behöver ingen närmare presentation. Han är av naturen född till målgörare, många var osäkra på om han skulle hålla i allsvenskan, men han har redan gett svar på tal. "Knutte" har spelat 161 matcher för Örebro och svarat för 271 mål!!

Nummer 2. Henrik Hermansson, bandyfostrad i Tranås och han är en snabb spelare, som gjorde 2 mål i det senaste mötet, så honom vet vi var vi har. Eller hur??

Nummer 7. Lars Buskqvist, som också är en notorisk målskytt. Han har spelat 116 matcher i ÖSK:s färger och gjort 140 mål, räcker det som varningsflagga?

Dessutom bör man i sådan här genomgång även nämna målvakten Patrik Wiman och den unge backen Patrik "Putte" Sjöström. Patrik Sjöström spelade i U-landskaget i helgen och skötte sig med den äran. Han är brytningssäker, är duktig med klubban och utstrålar trots sin ungdom pondus!

Inga kommentarer: