lördag, mars 03, 2007

En besviken tränare ..

När årets bandysäsong summeras ligger våran tränare Patrik "Putte" Johansson bra till för att erövra titeln "Årets tränare". Han har tillsammans med sin assistent Palle Sandell tagit "la Squadra Amarilla" till en ännu högre nivå. Det är inte utan att jag både känner och hoppas att krönikören på SF/Bandy/tjustkulle Daniel Engström har rätt när han beskriver VBK:s utveckling som en trestegsraket och att det vi i år fick vara med om var första delen!

Efter kvartsfinalförlusten intervjuades Putte av TV4/Jönköping och trots sin stora besvikelse konstaterar han, likt alla andra, att vi gjorde en bra match och att några misstag, lite slarv gjorde att våran säsong tog slut för tidigt och på ett trist sätt.

nystanet - Bio
presenterar
Årets besvikelse



I den långa serien av bearbetning av den tunga förlusten ...
Inte för att jag lägger någon som helst skuld på våran backgigant, men även så trista händelser som missade straffar måste rangordnas. Rolf Hedberg är säkerheten själv när det gäller straffar, han sätter 99 av 100 och därför är den missade straffen i kvarten tyvärr en av kandidaterna till titeln "Årets straffmiss". Nu tror jag inte att just denna miss avgjorde själva matchen, vi gör ju 3-4 nästan direkt efter, men om han hade satt den hade vi kanske. Om ....

nystanet - Bio
presenterar
Årets straffmiss


Inga kommentarer: