söndag, mars 11, 2007

Dagen tvärtom

Fingertoppskänslan är borta. Känseln i den vänstra lilltån likaså. Idag tippade jag att Västerås skulle vinna på Zinken och att Edsbyn skulle köra över Sandviken. Vad händer? Hammarby kör över ett tamt Västerås och vinner med 8-2. Därmed blev Hammarby som första lag klart för Studenternas. Hä bar å säg grattis till han Hansson. Nu får han koka en termos till :-). Det blir Hammarbys sjätte final på 2000-talet!!
Har ju inte fått den digitala boxen av Telia än, så det blev till att lyssna på den alltid lysande Kenth Hultqvist på Radiosporten och han var mycket imponerade av Hammarby. Framför allt framhöll han självklart målvakten Bergwall, men även Kalle Spjuth fick det stora berömmet.

Men vad hände på Jernvallen? Efter matchen hemma i kyrkan i fredags kändes det som om den semifinalen var avgjord. Hur skulle Sandviken kunna resa sig efter en sådan utskåpning? Men det är just vad dom gör. 5-1 till SAIK innebär att det avgörs på tisdag i Edsbyn, vilket lag som får möta Hammarby den magiska söndagen den 18 mars ...

Andra bloggar om: ,

Inga kommentarer: