fredag, juni 08, 2007

Säleby till Målilla

Det har ju varit klart sedan en tid tillbaka att målvakten Jakob Säleby lämnar mästarnas mästarlag Vetlanda BK. Det ryktades om att han var på gång till Hammarby, men nu är det helt klart att han nästa säsong spelar för division 1-laget Målilla Bandy.

Det är bara att önska honom lycka till i den nya klubben och tack vare att han valde att spela för en smålandsklubb är ju chanserna stora att han då och då får ett omnämnande här på "Det röda"! Han blir nu klubbkompis med två andra "gamla" VBK:are. Spelande tränaren Henrik Stark och Henrik Johansson har ju båda två Vetlanda som moderklubb.

Målilla har även gjort klart med att mittfältsstrategen Roger Axberg fortsätter en säsong till i "rödvitt".

Hammarby valde för övrigt att skriva kontrakt med "återvändaren från Sandviken" Jonas Svensson, som nu får konkurrera om målvaktsplatsen med Peter Nordgaard.

Vetlanda väljer att satsa på den unge Erik Pettersson som andremålvakt efter giganten Dennis Gustafsson. Ett helt riktig val enligt mig. Inget ont om Säleby, men Erik är framtiden! Dessutom blir junioren Victor Carlemar tredjemålvakt. "Vetlanda BK - Framtidens lag"

Andra bloggar om: , , ,

Inga kommentarer: