lördag, februari 03, 2007

Ryssland klara för final

Va, är det sant? Kan tänka mig att du reagerade så :-), när du såg rubriken. Efter endast 7-3 i paus var vi nog många som trodde att Kazakstan hade chansen att vända matchen!! Men ryssarna inledde den andra på samma sätt som den första, gjorde 4 mål på sex minuter och då var det kört för kazakerna. Skämt åsido. Det var bara ett lag på parketten idag. Ryssarna styrde och ställde som dom ville och trots att Kazakstan gjorde ett taktiskt målvaktsbyte inför den andra halvleken, fortsatte bollarna att ramla in bakom en oftast övergiven "keeper". Slutsiffrorna skrevs till 16-3 och nu kan de ryska storstjärnorna sätta sig bekvämt tillrätta och kolla in vilka dom får möta i morgondagens final, Sverige eller Finland, "huvva" eller "hyvvä" ...