onsdag, februari 14, 2007

Ödesmatch för Bajen ikväll!

Något har gått fel i Hammarbys spel senaste matcherna. 1 poäng på 5 matcher duger inte, om det ska bli SM-slutspel! Spelet har inte gått att känna igen, jämfört med grundserien. Det kan väl inte vara så, att spelarna koncentrerar sig mer på föreningens ekonomi än det egna spelet? I så fall gör de verkligen föreningen en björntjänst. För både kvartsfinaler och semifinaler är så viktiga för ett elitbandylags ekonomi. Skulle det bli final, är det ju ändå bättre. Men räkna med 1 kvartsfinal och 2 semifinaler med 3.000/åskådare per match. Det är 1,1 mkr i beräknade intäkter, som skulle gå Hammarbys kassa förbi. Då har jag inte räknat med biintäkter som korv, läsk, lotter, souvenirer mm.
Villa fick ju stryk mot Vetlanda sist med 10-1, så man kan väl tycka att de ska vara en enkel match för Bajen. Men Villa är och har alltid varit två helt olika lag, borta och hemma. Denna egenskap delar de med grannen Vänersborg. Lägg till att ett lag som förlorat med stora siffror, ofta är mycket revanschsugna i matchen efter1 Det vill till att Hammarby gör som tränaren "Lillis" säger:
- Nu vill vi få till den där slutspelskänslan i laget också. I senaste matchen mot Västerås hade varken vi eller dom någon vidare energi.

Inga kommentarer: