onsdag, november 01, 2006

Så här slutar ... forts

Nu är det endast fyra lag kvar att placera ...
Kan inte tänka mig annat än att spänningen nu är olidlig.
Kan inte tänka mig annat än att alla numera diskuterar detta.
Hur slutar den södra allsvenskan.
Kan han inte skynda på han josephzohn!!
Ge oss svaret.
Snälla ...

Och det gör jag ..
Ni ska få svaret.
Men lugn i stormen.
Vi tar det pö om pö ..
Det återstår ju ännu 9 dagar till premiären.
Bandypremiären

På femte plats hamnar ...
Och så här slutar.
Södra Bandyallsvenskan säsongen 2006/07.

1.
2. Västerås SK
3.
4.
----------------------------------
5. BolticGöta
6. Vänersborg
7. IFK Motala
8. Örebro SK

BolticGöta, storlaget som varit på fall under de senaset säsongerna. Det mesta har handlat om ekonomi, dålig ekonomi. I år hamnar man utanför Elitserien och detta trots ny tränare och att man lyckades få in Ola Fredricson i tränarstaben.
På spelarfronten har den gamle trotjänaren Kaj Nordin valt att lägga skridskorna på vinden, men någonstans känns det som att han mycket väl kan komma tillbaka under säsongen, när bandysuget kommer smygande ... Dessutom valde den unge Robin Sundin att spela för Hammarby. Två stora förluster om inte han Nordin ...

Bland nyförvärven märks två gamla "VBK:are", Daniel Svedberg och Magnus Fransson. Svedberg är ju en spelande mittfältare och ligger alltid i topp vad gäller skytte- och assistligan. Fransson har utvecklats mycket under sina år i Norge och kommer att bli en klar förstärkning i de bakre leden.
De två andra nyförvärven Nils Sigurd och Daniel Wiik vet jag inte så mycket om!
Men jag tror att förra årets nyförvärv Patrik Styrbjörn och Jesper Bryngelsson, kommer att lyckas betydligt bättre denna säsong än den förra.

Summa summarum. Boltic får spela i Fortsättningsallsvenskan efter nyåret, men där blir det en topplats och möjligheten att gå den långa vägen till slutspelet.
Det blir ingen final på Studenternas och med andra ord ingen repris av den härliga bandyfinalen 1986, mellan Vetlanda och Boltic.

Nyförvärv: Daniel Wiik, Slottsbron, Stefan Pehrsson (tränare), Nils Sigurd, Villa Lidköping, Daniel Svedberg, Vetlanda, Magnus Fransson, Ullevål
Förluster: Kaj Nordin, slutar, Robin Sundin, Hammarby

Inga kommentarer: