torsdag, oktober 16, 2008

Smålands-DM inställt

I helgen skulle en av bandyvärldens största turneringar, Smålands-DM ha avgjorts på Tjustkulle i bandymetropolen. Men vädret ställde till det och det "bidde" ingen is. Turneringen som efter några år i dvala återupptogs 2005 och de senaste åren har Vetlanda BK tagit hem titeln, men utan is ingen bandy.


Vad som händer med detta mästerskap är i dagsläget osäkert. Enligt ovanstående bild söker VBK isttid någon annanstans. Det ryktades om att det trefaldiga mästarlaget skulle möta Gripens BK på lördag i en träningsmatch i Ale Arena. Nu när jag kollar på de gripnas sida står det att GBK ska möta Örebro på lördag??!!

Men den alltid uppdaterade redaktionen på SF/Bandy/tjustkulle skriver att VBK har en tid inbokad i ALe Arena på lördag och att man söker motståndare, vilket kan vara nog så svårt, vilka vill bli utskåpade en lördagsförmiddag??

Uppdaterat 17/10
Det blir träningsmatch mot IFK Kungälv ikväll och sedan ett tvåtimmars ispass på lördagen för bandyns bandylag!

Andra bloggar om: , , , ,

2 kommentarer:

Han Hansson sa...

Detta är en oerhörd skandal. Vad gör Sveriges regering? Hur tänker Fredrik Reinfeldt? Jag vet! Anders Borg sover gott om natten. Därmed kan hela svenska folket vara lugnt. Om hela Kultur-Sverige mår dåligt spelar ingen roll. Att svenska folket drabbas är helt ointressant för Kulturdepartementet. Det viktigaste är att Svensk Kultur följer marknadskrafter och visar vinster.

josephzohn sa...

Anders Borg!!
Skulle inte förvåna mig om det är han som ligger bakom bandyns kräftgång i den forna bandystaden Katrineholm!!

Men du är självklart inne på rätt spår, om det vore en för Sverige värdig regering skulle den omedelbart budgeterat pengar så att detta mästerskap kunde avgöras i typ bandyvänliga Kemerovo.
En säsong utan att Smålands-DM kan avgöras, utan vi gula får förnedra di fult blåa är som en dag utan sol, som en middag utan vin, som ...
J*vla regering!!
Inte ens kyla kan dom fixa!!!
För att inte tala om bandyhallar i alla Sveriges städer!!