tisdag, mars 18, 2008

Årstider ur led

Jag brukar dela in livet i två årstider; bandysäsong och sommarhelvete. Men vad är det som händer? Först när bandyfinalen är spelad kommer snön? Inte konstigt att Sandvikens spelare sov första kvarten i SM-finalen! De visste inte att det var SM-final, för de väntade på att vintern skulle komma. Men Edsbyn, som oftast spelar inomhus, struntade i om det var vinter eller sommar. De spelade bandy ändå. Därför vann de! Det kanske är något för Sandviken att tänka på nästa gång de är i final. Skit i årstiden! Spela bandy ändå!
Detta kan ju faktiskt bli framtiden! Tänk om SM-finalen i bandy skulle spelas inomhus på midsommarafton! Då slipper man ju sol(cancerrisk), mygg(infektionsrisk), och annat elände. Istället kan man gå in i en sval hall, och njuta av fin bandy. Bandysäsongen kan hålla på hela året! Äntligen har jag förstått meningen med att spela bandy inomhus. Men givetvis ska bandyn flytta utomhus under vintern! När nu vintern är?

Bilden är hämtad från www.myra.nu

1 kommentar:

/// Björn sa...

Lyckan är alltså gjord, snö.
Visst är det underbart.
Ja, visst har vi hall men vi tar sommarlov vi också.
Lite av tjusningen med bandy är just att det är en klart säsong och inget annat. Börjar med Word Cup och slutar med SM final. Personligen gillar jag inte att man tullar på detta.