söndag, mars 30, 2008

Bridholm valde med hjärtat - Stannar i GBK


Gripens målvakt Gabriel Bridholm väljer att stanna i klubben. Han skrev på tisdagen på för ytterligare två år i GBK. När nystanet når honom för en kommentar är det en väldigt glad Gabriel som meddelar nyheten. Så här säger han själv om varför det blev Gripen.


- Det som fick mig att välja GBK var dels att jag haft två jätteroliga säsonger innan.Sen känns de kul att planerna på en bandyhall verkar bli verklighet. Gripen har även något pågång om man sköter sina kort rätt i den närmsta framtiden,och då vill man vara med i racet.

Även IFK Vänersborg har varit i kontakt med succémålvakten. Men "Gabbe" vill gärna poängtera - Hjärtat sa Gripen.


Gabriel ser ljust på framtiden.

- Som lag hoppas jag att vi under nästa säsong utvecklas ännu mer. Nu är det dags för Gripen att etablera sig på fullt allvar, jag tycker man ska sikta lite högre än vad vi gjort under den gångna säsongen,då vi hade som mål att hänga kvar. Till nästa säsong bör vi vara med och nosa på slutspelet!


Att supportrarna gillar "Gabbe" i Trollhättan märks väl på läktaren. och det är ömsesidigt även om målvakten skulle vilja se mer publik på Slättbergsbanan.

- Det mest positiva med bandyn i Trollhättan är nog att dem som brinner för bandyn, gör det väldigt mycket, vilket är otroligt kul. Skulle vi få in lite fler sådana själar, då skulle Trollhättan bli ett större bandynäste!


På frågan vad som är det starkaste bandyminnet så säger han något som nästan alla hade sagt.

- Det starkaste bandyminnet med GBK är väl den kväll då vi slog Örebro hemma för två år sedan och tog klivet upp i Elitserien. Det var en härlig känsla man hade efter slutsignalen där.


Vi på Nystanet tackar "Gabbe" för intervjun och önskar honom lycka i gripen målet framöver!

Inga kommentarer: