måndag, april 23, 2007

Ljusnande Hammarby Season

Silly Season, ryktenas tid går vidare. Idag kan alla Bajrare glädja sig åt att även Richard Koch, Gustav Björkman och Peter Winbäck nu har beslutat sig för att stanna i den gröna tröjan. Dessutom förhandlar man med Daniel "Inte en sån bra spelare" Eriksson från Boltic. Däremot så blev det idag klart att även målvakten Andreas Bergwall lämnar Sverige och Hammarby för spel i ryska Raketa Kazan, men det kom ju inte som någon överraskning!

Villas Martin Apelqvist lånas ut till Bollnäs, kort och gott enligt Knackskottet.

Flykten till Ryssland är tyvärr inte över! Nu ryktas det om att även Bollnäs Timo Oksanen och Edsbyns Jocke Hedqvist är om inte på väg så i alla fall på glid till "österlandet".

En som däremot väljer bort den stora rubelbunten för andra värden i livet är Västerås spelskicklige Anders Östling.

Men var är våra nyförvärv? Var är våran back? Var är våran nya vänsterhälv?? Och var är vår notoriske målskytt? Jag har ställt frågorna förut och jag lär få återkomma :-). Från den gula sidan kommer dock lite andra positiva nyheter. Vetlanda BK gör åter entré i bandyns World Cup. Härligt, dags för den tredje titeln, dags att följa upp segrarna från 1988 och 1993!Andra bloggar om: , ,

Inga kommentarer: