onsdag, april 11, 2007

Hammarby fortsätter att tappa spelare.

Nick Parks film "Flykten från hönsgården" var ju en fantastisk filmupplevelse och nu kan han Parks lugnt starta med uppföljaren "Flykten från Hammarby Bandy", för idag blev det i princip klart att klubben även tappar bröderna Bergwall och Andreas Eskhult. Bröderna är på väg till Raketa Kazan medan Eskhult gör sina forna lagkompisar sällskap i storklubben Zorkij. När det gäller Andreas Bergwall så är han enligt bandysverige.se klar för Raketa medan broder Marcus ska bestämma sig i helgen. Endast små detaljer åtestår, kan det vara små rubeldetaljer månne?? Idag gäller det för alla söderbandybröder att vara som han Kenta sjunger, Just idag är jag stark!

Nu när det är klart att Andreas väljer Ryssland kan vi gula supportrar åter fylla på med avfärdade rykten. Vad händer i den gula mästarklubben. Inte ett nyförvärv så långt bandyögat kan se, bara en massa avfärdade rykten. Dessutom en gamling som lägger rören på hyllan och en ungtupp som lämnar ekan. Vad händer i VBK?? Var är förstärkningarna?? Enligt värvningsansvarige Claes-Göran Gustafsson letar man efter en back som ska ersätta "Sigge"? När det gäller Styrbjörn är det som på västfronten, intet nytt ...

Vi sitter trots allt inte sjön, säger han till SF/Bandy/tjustkulle, vilket är helt klart, men vad händer när isen fryser till??

Till sist. Om han väljer att göra ovanstående film han Parks, så kan jag garantera att den inte får svensk premiär på Södermalm eller i Kallhälls Folkets Hus :-)

Andra bloggar om: , , ,

Inga kommentarer: