torsdag, december 25, 2008

Inför annandagsderbyt på Zinkensdamm

Annandagsderby!
Klassisk tid 13.15!
Hammarby-Sirius!
Äntligen når julhelgen sin topp!
Innan säsongen var det nog ingen som trodde att Sirius skulle vara favorit i denna match. Men Sirius har i två raka matcher slagit både Västerås och Sandviken. Hammarby däremot har bara tagit en poäng på de tre senaste matcherna. Sirius kan koppla av, för de ligger en bra bitt över slutspelsstrecket. Däremot är det lite värre för Hammarby. Tabelläget ser stressat ut. "Återvändarna" spelar bra, men det verkar inte som om lagspelet fungerar än.
Andreas "Virknålen" Eskhult kommer tillbaka till Zinkensdamm. Hur det blir med Göran Rosendahl får vi se. Bägge har hört till mina favoriter i Hammarby. Eskhults dribblingar Rosas soloåkningar har varit härliga att se. Jag kommer att applådera åt dem imorgon, även om det går emot Hammarby.
I Hammarby hoppas vi att det verkligen lossar för hela laget, så att de börjar hitta varandra och målet. Karlsson & Karlsson har verkligen inte var på sitt bästa humör senaste matcherna.
Allt tyder på en toppenmatch på Zinkensdamm imorgon. Storpublik väntas. Jag tippar på 5.555. Aftonbladets vädertjänst säger -1,6 grader, halvklart, ingen nederbörd och måttlig vind. Julens höjdpunkt är nära!

Inga kommentarer: