söndag, maj 06, 2007

Också Oksanen till Uralskij

Ännu ett rykte som blev till dagens sanning. Det har ju ryktats ett bra tag om Bollnäs finske målvakt Timo Oksanen, men är det klart att han spelar för Uralskij Trubnik nästa säsong. Enligt Giffarnas hemsida rör det sig om en utlåning i ett år. Timo blir Trubniks tredje spelare från Elitserien.

Men Bollnäs har ju varit förberedda på att Timo kan komma att bli proffs, så det ryktas redan om en ersättare ...

Det är en lite märklig Silly Season i år. Minst sagt. Medan de flesta av de bästa svenska spelarna flyr österut till rubelns förlovade land, gläds de svenska storklubbarna över ungdomsövergångar. Märkligt eller hur? Spelare som för några år sedan knappast skulle hamna under kolumnen nyförvärv får i dags läget de stora rubrikerna.

Ja så finns det en dela lite äldre lirare, typ Nyman till Vetlanda, Zolotarev till Bollnäs, Nordén till Gripen som slåss om rubrikutrymmet!! En mycket märklig och trist utveckling, inte för att de unga löftena eller de äldre grånade herrarna är värda uppmärksamhet, men ändå??

Vi i det gula supporterlägret börjar sakta men säkert inse att det kanske blir tufft att hitta en back, en vänsterhalv och vi kanske får nöja oss med Tomas Nyman som notorisk målgörare! Sen får man ju alltid räkna med "bandysuget", alltid är det nån gammal spelare som får tillbaka suget :-). In-Fa-Lin?? Vem ringer Hans Åström?? Jonas kanske har hittat suget igen?? Vem vet, ingen som vet!!

För det är ju i alla fall ingen idé att göra om förra årets värvarmisstag!! Eller hur! Det man kan fundera över är ju hur dålig var förra årets scouting? Både Hellström och Morssing Vilén som värvades från BK Derby fick inte göra många knop för pengarna och båda har ju nu lämnat VBK för Örebro!

Spola isen!

Andra bloggar om: , , , ,

Inga kommentarer: