fredag, maj 04, 2007

Igår rykten idag sanning

Nu är det klart att Hammarby även tappar Robin Sundin och Martin Röing, båda har skrivit på för Uralskij Trubnik. Nu har Bajen bandy tappat åtta spelare, ofattbart! Men elitlicens det har dom :-). Och! Den sjuka säsongen är inte ju över förrän the fat Lady sings ...

Även Bollnäs målvakt Timo Oksanen var igår aktuell för Uralskij, men om honom finns det inga uppgifter på om han också skrivit på.

Dagens stora nyhet inom bandyvärlden är trots allt att Stefan "Jag lägger inte rören på hyllan än" Nordén, nu satsar vidare. Han har skrivit på för nykomlingarna Gripens BK. Från att ha varit "oKungen av Vänersborg", "Kungen af Kullen" och nu senast "Primadonnan von Lidköping" är det nu dags för ännu ett smeknamn åt denne 37-åring.

Att Nordén fortsätter är mycket bra för bandyn, nu kommer det garanterat ett par hundra extra åskådare i både Vänersborg och Vetlanda som endast kommer för att få han Nordén ur humör! Vadslagningarna har redan börjat. Matchstraff eller inte, det blir frågan :-)

Nu är det även klart att även Eric Morssing Vilén lämnar VBK, han gör en Johhny Hellströmare, han återvänder till moderklubben Örebro SK.
Vi på Nystanet säger bara Lycka till!

Andra bloggar om: , ,

3 kommentarer:

Gustaf Lindborg sa...

Ah, nu har jag kommit på hur jag ska kommentera dig. Suveränt!

josephzohn sa...

Ah, det låter bra. Härligt!!

Sellens Kompis sa...

Det är upp till bandysveriges Äldsta och definitivt Snyggaste klack Yellow Front att hålla Nordén på isen och inte i båset.
Med den i ryggen kan man ta mycket skit från prepubertala gaphalsar (Och Vetlandabor :) ) utan att darra!
Nordén for President!