söndag, oktober 29, 2006

Villa utskåpade

Det är inte bara Vetlandas pojklag som vinner. Även de breda pojkarna visar var vinterns bandyskåp ska stå. För idag var det åter dags för "La Squadra Amarillo" att inta isen på Kullen. En viktig träningsmatch mot Villa.

Och vilken match dom gör "di gule". Dom skåpar ut Villa och deras nyförvärv från VBK, Stefan Nordén. Den gamle "kungen av Kullen", fick verkligen abdikera ... inför sin gamla hemmapublik. Enligt välunderrättade källor åkte han mest omkring och gnällde och skrek. Känns igen! Men, men, det kan dom gott ha dom där "blåe från västgötaslätten". Hooonom kan dom gott ha ;-)

Matchen då! Jo den vinner vi med hela 8-3 och "den gamle" på läktaren kunde konstatera, att det såg bra ut. Edlund, Löfstedt och den där nye från "avbytarbänken", (Patrik Johansson) han var mycket bra ...

Och det kan bara konstateras att efter 8-3 mot Villa och 8-2 mot Motala känns det som vi är på ....

Nu kan vän av ordningen tycka att en träningsmatch är väl inte mycket att bry sig om ... Men där har vän av ordningen helt fel. Här gäller det att satsa allt. Det är nu vi ska spela in alla nya kugghjul, det är i dessa matcher man ska visa att man vill vara med och slåss om en ordinarie plats. Dessutom med tanke på det långa helvete till sommar vi haft i år är alla matcher på stor bana mycket viktiga. Ja ni förstår kanske?

En som förstår är ju han Kamprad, IKEA-Kamprad. Han vet redan nu att han inte vill ha något skåp med namnet Villa i sin nya kollektion!

Inga kommentarer: