tisdag, oktober 31, 2006

Så här slutar ... forts

Fem lag kvar att placera.
Tre lag är klara.
Västerås, Vänersborg och Örebro

Idag ska jag ge er laget som slutar på ...
.. sjunde plats.

IFK Motala - lyrlaget :-)


Så här slutar.
Södra Bandyallsvenskan säsongen 2006/07.

1.
2. Västerås SK
3.
4.
----------------------------------
5.
6. Vänersborg
7. IFK Motala
8. Örebro SK

IFK Motala, har haft en dalande kurva sedan SM-guldet 1987 ... Förra året fick man, mitt under säsongen, ringa upp ett gäng gamla spelare och be att dom snörade på sig sina gamla bandyrör, krisen var ett faktum!
Inför årets säsong har man i alla fall försökt täta till alla luckor, ett par nya ryssar och ett par spelare från SAIK och Falun. Men det räcker inte. Det kommer åter att bli en tuff säsong för lyrbandylaget.
Det blir en kamp för överlevnad, en kamp att hänga kvar i finrummet. Efter jul väntar garanterat spel i "Fortsättningsallsvenskan" och där kommer allt att handla om att ha Tillberga och Örebro bakom sig.
Publikmässigt kommer det om möjligt att bli ännu tråkigare att se IFK i år. Bra och fin bandy har man aldrig spelat, men förr om åren har det alltid funnits ett par eller fler spelare med rötterna i Vetlanda BK. Men i år har alla "gamla gulingar", Henrik Johansson, Niklas Freijd och unge herr In-Fa-Lin, valt att lämna klubben!

Så om ni ser någon Motalabo vinterbada i Varamobadet, så inte är det för att fira något som gäller bandy! Det kan ni vara helt säkra på!!

Nyförvärv: Anders Lindén, Falun, Alexander Wetterberg, Sandviken, Johan Jansson, Derby, Konstantin Emeljanov, Kuzbass, Anton Komkov, Kuzbass

Förluster: Denis In-fa-lin, Finspång, Niklas Mannerberg, Tranås, Henrik Johansson, Målilla, Kristofer Gustavsson, slutar, Martin Grändås, Tranås, Niklas Freijd, Derby

Inga kommentarer: